Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.
       

NOVINKY

arr3Nové modely elektrokol 2020 jsou skladem!Právě jsme naskladnili nové modely elektrokol pro rok 2020! Mrkněte na to, že nová kolekce... arr3Dětské kolo lehké jako pírko? To je nový Amulet pro rok 2020!Dlouho očekáváné modely dětských kol Amulet jsou tu! Dětská kola Amulet patří mezi nejlehčí dětská... arr3Být vidět a vidět je základ!Při jízdě na kole je důležité mít pořádné osvětlení! V tomto období je tma už opravdu brzdy, pořiďte... arr3Kvalitní dětská kola se slevou 26%? Jukněte!Neojblíbenější model dětského kola od českého výrobce Leader Fox! Máme kolo pro nejmenšího cyklistu,... arr3Špičkové elektrokolo se slevou 7.000,- Kč!Neváhejte a pořiďte si špičkové krosové elektrokolo se slevou 7.000,- Kč. V nabídce je verze jak pro... arr3Hit dne 4.11.2019!!! Odrážedlo s brzdou PUKY Learner Bike LR 1L BR kapitán Žralok  Za Super cenu... arr3Čupr kolo pro školáka? Máme!Krásné dětské kolo Leader Fox 24" pro chlapce i dívky! A jako vždy ke každému kolu od nás máte...

ANKETA

Co je pro Vás při výběru elektrokola nejdůležitější?

Kapacita baterie a dojezd Kapacita baterie a dojezd 39% Umístění motoru zadní/středový Umístění motoru zadní/středový 25% Cena elektrokola Cena elektrokola 13% Značka / výrobce elektrokola Značka / výrobce elektrokola 24%

JAK NAKUPOVAT » GDPR

Ochrana soukromí

V naší firmě chráníme Vaše soukromí a děláme vše pro maximální ochranu Vašich osobních údajů před jejich zneužitím.

Ochrana osobních údajů

Při registraci a v průběhu objednávky zadáváte některé své osobní údaje jako např. – jméno a příjmení, název firmy, doručovací adresu, fakturační adresu, IČ a DIČ podnikající fyzické osoby, telefon či adresu elektronické pošty. Tyto informace jsou nezbytné k identifikaci a autorizaci kupujícího a používáme je k realizaci Vašich objednávek a ke komunikaci s Vámi.

Během doby našeho obchodního vztahu užívání shromažďujeme informace o Vašich objednávkách, které jsou nutné pro zajištění dodávek zboží, k vyřízení reklamací apod. Tyto údaje jsou uloženy v naší databázi a neposkytujeme je třetím osobám.

Zadáte-li do registrace svoji e-mailovou adresu, budeme Vám zasílat čas od času obchodní sdělení – především novinky, které předpokládáme, že by Vás mohly zajímat, maximálně však po dobu tří let od posledního nákupu. Zákonným důvodem pro výše uvedené zpracování osobních údajů je plnění smlouvy nebo kroky vedoucí k jejímu uzavření a oprávněný zájem prodejce.

Pokud se přihlásíte pouze k odběru novinek zadáním své e-mailové adresy, budeme Vám zasílat čas od času obchodní sdělení – především novinky, které předpokládáme, že by Vás mohly zajímat, a to po dobu maximálně dvou let. Zákonným důvodem tohoto zpracování vašich osobních údajů je souhlas, který nám tímto udělíte.

Naše společnost si váží Vaší důvěry a chrání Vaše osobní údaje před zneužitím. Informace o Vás shromažďujeme také proto, abychom neustále zlepšovali své služby pro Vás. Vaše osobní údaje považujeme za důvěrné. Naše společnost neprodává ani nepronajímá Vaše osobní údaje žádné třetí straně, v případě objednávky s požadavkem na doručení zboží je však předáváme přepravní společnosti, která doručení zajišťuje. Zasíláním obchodních sdělení je rovněž pověřen externí subjekt, v tomto případě firma Commerce Media s.r.o.

Používáním našeho internetového obchodu a využíváním našich služeb potvrzujete, že berete na vědomí zpracování výše uvedených osobních údajů a informací o Vašich nákupech. Vaše osobní údaje budou vždy zpracovány v souladu s příslušnými právními předpisy, což jsou zejména:

  • Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 (tzv. „GDPR“)
  • Zákon o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb.,
  • Zákon o některých službách informační společnosti č. 480/2004
  • Zákon č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů, zákon č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, zákon č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele.

Jakékoliv zasílání našich obchodních sdělení můžete kdykoliv odmítnout kliknutím na příslušný odkaz v e-mailové zprávě nebo na adrese obchod@okolokola.cz. Na stejnou adresu můžete poslat jakýkoliv jiný dotaz nebo připomínku.

Váš tým www.okolokola.cz