Chci zasílat nabídkový leták

.. a už mě neutečou žádné akce a novinky!

 

 

Ochrana soukromí

V naší firmě chráníme Vaše soukromí a děláme vše pro maximální ochranu Vašich osobních údajů před jejich zneužitím.

Ochrana osobních údajů

Při registraci a v průběhu objednávky zadáváte některé své osobní údaje jako např. – jméno a příjmení, název firmy, doručovací adresu, fakturační adresu, IČ a DIČ podnikající fyzické osoby, telefon či adresu elektronické pošty. Tyto informace jsou nezbytné k identifikaci a autorizaci kupujícího a používáme je k realizaci Vašich objednávek a ke komunikaci s Vámi.

Během doby našeho obchodního vztahu užívání shromažďujeme informace o Vašich objednávkách, které jsou nutné pro zajištění dodávek zboží, k vyřízení reklamací apod. Tyto údaje jsou uloženy v naší databázi a neposkytujeme je třetím osobám.

Zadáte-li do registrace svoji e-mailovou adresu, budeme Vám zasílat čas od času obchodní sdělení – především novinky, které předpokládáme, že by Vás mohly zajímat, maximálně však po dobu tří let od posledního nákupu. Zákonným důvodem pro výše uvedené zpracování osobních údajů je plnění smlouvy nebo kroky vedoucí k jejímu uzavření a oprávněný zájem prodejce.

Pokud se přihlásíte pouze k odběru novinek zadáním své e-mailové adresy, budeme Vám zasílat čas od času obchodní sdělení – především novinky, které předpokládáme, že by Vás mohly zajímat, a to po dobu maximálně dvou let. Zákonným důvodem tohoto zpracování vašich osobních údajů je souhlas, který nám tímto udělíte.

Naše společnost si váží Vaší důvěry a chrání Vaše osobní údaje před zneužitím. Informace o Vás shromažďujeme také proto, abychom neustále zlepšovali své služby pro Vás. Vaše osobní údaje považujeme za důvěrné. Naše společnost neprodává ani nepronajímá Vaše osobní údaje žádné třetí straně, v případě objednávky s požadavkem na doručení zboží je však předáváme přepravní společnosti, která doručení zajišťuje. Zasíláním obchodních sdělení je rovněž pověřen externí subjekt, v tomto případě firma Commerce Media s.r.o.

Používáním našeho internetového obchodu a využíváním našich služeb potvrzujete, že berete na vědomí zpracování výše uvedených osobních údajů a informací o Vašich nákupech. Vaše osobní údaje budou vždy zpracovány v souladu s příslušnými právními předpisy, což jsou zejména:

  • Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 (tzv. „GDPR“)
  • Zákon o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb.,
  • Zákon o některých službách informační společnosti č. 480/2004
  • Zákon č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů, zákon č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, zákon č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele.

Jakékoliv zasílání našich obchodních sdělení můžete kdykoliv odmítnout kliknutím na příslušný odkaz v e-mailové zprávě nebo na adrese obchod@okolokola.cz. Na stejnou adresu můžete poslat jakýkoliv jiný dotaz nebo připomínku.

Váš tým www.okolokola.cz

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.