Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.
       

NOVINKY

arr3Sáňky a boby umřely... Jsou tu ZIPFY! Všichni milovníci zimy a sněhu se konečně dočkali - CHUMELÍ! Máte na čem jezdit? Chcete být na... arr3Koloběžky KOSTKA se slevou jako hrom!Oblíbené, krásné a technicky dokonalé koloběžky KOSTKA slaví 20 let na trhu! Oslavte s námi krásné... arr3HIT dne 20.11.2018!!!Znáte ZDRAVOU láhev? Nabízíme vám rozmanitý sortiment krásných designů, vybere si každý, nejen... arr3Výprodej elektrokol modelové řady 2018Uvažujete o pořízení elektrokola? Právě nastal nejvhodnější okamžik pro jeho nákup! Jukněte na naše... arr3Výprodej horských kol FELT. Sleva 20 %!Sleva 20 % na vybrané modely horských kol FELT. Vyberte si nového mazlíka za skutečně skvělou cenu.... arr3Odrážedla pro kluky i holky!Stylová dětská odrážedla KELLYS 2018! ...

KONTAKTY

Kočí 41 s.r.o.
č.p. 41, 538 61 Kočí u Chrudimi
tel: +420 776 666 770
tel: +420 776 666 720
obchod@okolokola.cz
IČO: 01946242
DIČ: CZ01946242

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

ANKETA

Co je pro Vás při výběru elektrokola nejdůležitější?

Kapacita baterie a dojezd Kapacita baterie a dojezd 36% Umístění motoru zadní/středový Umístění motoru zadní/středový 27% Cena elektrokola Cena elektrokola 10% Značka / výrobce elektrokola Značka / výrobce elektrokola 27%

ZBOŽÍ V AKCI


JAK NAKUPOVAT » GDPR

Ochrana soukromí

V naší firmě chráníme Vaše soukromí a děláme vše pro maximální ochranu Vašich osobních údajů před jejich zneužitím.

Ochrana osobních údajů

Při registraci a v průběhu objednávky zadáváte některé své osobní údaje jako např. – jméno a příjmení, název firmy, doručovací adresu, fakturační adresu, IČ a DIČ podnikající fyzické osoby, telefon či adresu elektronické pošty. Tyto informace jsou nezbytné k identifikaci a autorizaci kupujícího a používáme je k realizaci Vašich objednávek a ke komunikaci s Vámi.

Během doby našeho obchodního vztahu užívání shromažďujeme informace o Vašich objednávkách, které jsou nutné pro zajištění dodávek zboží, k vyřízení reklamací apod. Tyto údaje jsou uloženy v naší databázi a neposkytujeme je třetím osobám.

Zadáte-li do registrace svoji e-mailovou adresu, budeme Vám zasílat čas od času obchodní sdělení – především novinky, které předpokládáme, že by Vás mohly zajímat, maximálně však po dobu tří let od posledního nákupu. Zákonným důvodem pro výše uvedené zpracování osobních údajů je plnění smlouvy nebo kroky vedoucí k jejímu uzavření a oprávněný zájem prodejce.

Pokud se přihlásíte pouze k odběru novinek zadáním své e-mailové adresy, budeme Vám zasílat čas od času obchodní sdělení – především novinky, které předpokládáme, že by Vás mohly zajímat, a to po dobu maximálně dvou let. Zákonným důvodem tohoto zpracování vašich osobních údajů je souhlas, který nám tímto udělíte.

Naše společnost si váží Vaší důvěry a chrání Vaše osobní údaje před zneužitím. Informace o Vás shromažďujeme také proto, abychom neustále zlepšovali své služby pro Vás. Vaše osobní údaje považujeme za důvěrné. Naše společnost neprodává ani nepronajímá Vaše osobní údaje žádné třetí straně, v případě objednávky s požadavkem na doručení zboží je však předáváme přepravní společnosti, která doručení zajišťuje. Zasíláním obchodních sdělení je rovněž pověřen externí subjekt, v tomto případě firma Commerce Media s.r.o.

Používáním našeho internetového obchodu a využíváním našich služeb potvrzujete, že berete na vědomí zpracování výše uvedených osobních údajů a informací o Vašich nákupech. Vaše osobní údaje budou vždy zpracovány v souladu s příslušnými právními předpisy, což jsou zejména:

  • Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 (tzv. „GDPR“)
  • Zákon o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb.,
  • Zákon o některých službách informační společnosti č. 480/2004
  • Zákon č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů, zákon č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, zákon č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele.

Jakékoliv zasílání našich obchodních sdělení můžete kdykoliv odmítnout kliknutím na příslušný odkaz v e-mailové zprávě nebo na adrese obchod@okolokola.cz. Na stejnou adresu můžete poslat jakýkoliv jiný dotaz nebo připomínku.

Váš tým www.okolokola.cz