Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.
       

NOVINKY

arr3Co potřebují Vaše děti? Kola lehká jako pírko!Dětská kola AMULET patří k těm nejlehčím. Tato značka je na našem trhu již několik let. U nás... arr3Hit dne 12.06.2019!!! Leader fox AWAY dámské, 2019, 18" šedá... arr3Nové modely elektrokol CRUSSIS skladem!Jukněte na nová, vymazlená elektrokola od CRUSSIS. Modely 2019 jsou na... arr3Totální výprodej elektrokolJukněte na náš výprodej elekrokol a pořiďte si nového mazlika za opravdu super... arr3Sáňky a boby umřely... Jsou tu ZIPFY! Všichni milovníci zimy a sněhu se konečně dočkali - CHUMELÍ! Máte na čem jezdit? Chcete být na...

KONTAKTY

Kočí 41 s.r.o.
č.p. 41, 538 61 Kočí u Chrudimi
tel: +420 776 666 770
tel: +420 776 666 720
obchod@okolokola.cz
IČO: 01946242
DIČ: CZ01946242

ANKETA

Co je pro Vás při výběru elektrokola nejdůležitější?

Kapacita baterie a dojezd Kapacita baterie a dojezd 39% Umístění motoru zadní/středový Umístění motoru zadní/středový 26% Cena elektrokola Cena elektrokola 12% Značka / výrobce elektrokola Značka / výrobce elektrokola 24%

O NÁS » Recenze našich zákazníků

Níže naleznete recenze od našich zákazníků z nezávislého portálu Heureka.cz.

Děkujeme Vám, našim zákazníkům, za Vaše recenze, které nám pomáhají zpříjemnit Vám nakupování na našich e-shopech.

Hezký den Vám přeje Váš tým www.okolokola.cz

Přidáno: 03.06.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Velmi rychlé dodání a dobrá domluva

 

Přidáno: 16.05.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita komunikace

Super komunikace, rychle vyrizeni

 

 

Přidáno: 13.05.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita komunikace

rychlé jednání, rychlé doručení

 

 

Přidáno: 11.05.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita komunikace

Vše v naprostém pořádku,doporučuji:-)

 

 

Přidáno: 11.05.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita komunikace

Kolo dorazilo seřízene, připravené k použití, takže super

 

 

Přidáno: 06.05.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Dodací lhůta je velmi dobra

 

Přidáno: 05.05.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita komunikace

Skvělé jednání. Vše bez problémů a rychle.

 

 

Přidáno: 23.04.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita komunikace

Kolo prislo v perfektnim stavu s montazi.

Pro:

Rychlost
Spolehlivost

 

Přidáno: 23.04.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita komunikace

Všeobecně jsem, s nákupem spokojen, jen díky dopravě je nutné nechat si seřídit koloběžku. Také jsem musel napravovat zdeformovaný košík na řídítka. (Nic moc závažného, ale také to moc nepotěší.)

Pro:

Rychlé dodání.

Proti:

Je třeba nechat kola seřídit, protože se dopravou prohul výplet kol.

 

Přidáno: 14.04.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita komunikace

Vytvořil jsem omylem několik objednávek, než se mi podařilo vybrat správný způsob platby přes gopay, kterým mi šlo platbu dokončit. Docela dlouhá dodací lhůta - asi tím, že kolo bylo s montáží a začalo období, kdy se hodně kola objednávají... Trochu by mohli upravit popis, kdy píší: "kolo kompletně seřízené a připravené k jízdě" a znamená to, že je potřeba po doručení namontovat přední kolo, šlapátka, řidítka a seřídit přední brzdu...

Pro:

docela velký výběr
ceny
popis zboží
komunikace

Proti:

po přihlášení není informace v jakém stavu je objednávka (je potřeba se dotázat)

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi. Co se týče dodací lhůty, tak pro to, že všechna kola, které od nás odcházejí projdou montáží a seřízením, tak v sezóně může dojít k tomu, že se prodlouží lhůta dodání. Na to jsou zákazníci upozorněny automatickým e-mailem a tak se stalo i ve Vašem případě.
Co se týče montáže kol, tak u daného kola je banner, který je prolinkovaný na tuto stránku (https://www.okolokola.cz/V-jakem-stavu-obdrzim-zbozi-a3_21.htm) a tam je detailně popsáno, co vše montáž obsahuje a jak vypadá. Přední brzda je od nás vždy seřízená. Pokud při nasazení kola ve Vašem případě nebyla, tak pak máte pravděpodobně špatně usazené přední kolo. Zkontrolujte to prosím, případně nás kontaktujte a my Vás s usazením předního kola poradíme.
Užijte si nové kola a přeji mnoho šťastných kilometrů. Vladimír za www.okolokola.cz
 

Přidáno: 09.04.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychlé dodání

 

Přidáno: 07.04.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita komunikace

Kolo melo byt serizene a slozene bohuzel kolo jsem musel doskladat to nebyl az takovy problem ale predni presmykac byl tak spatne udelany ze jsem musel navstivit servis a nechat ho opravit.

Pro:

Rychle jednani

Proti:

Nic

 

Přidáno: 29.03.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

dobré ceny
velký výběr zboží
rychlé dodání
dostatečná informovanost o průběhu objednávky

 

Přidáno: 27.03.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

dobrá cena
rychlá komunikace jak přes chat, tak email

 

Přidáno: 26.03.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita komunikace

rychlá komunikace, vše bez problémů, maximální spokojenost

Pro:

Obchod měl výhodnou cenu kupovaného zboží