Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.
       

NOVINKY

arr3HIT na víkend 19.-21.10.2018  Felt DISPATCH 7/80 2018 18" (M) šedá, ZDARMA doprava, montáž!!! Nyní za SENZAČNÍ cenu 11990,- Kč... arr3Výprodej elektrokol modelové řady 2018Uvažujete o pořízení elektrokola? Právě nastal nejvhodnější okamžik pro jeho nákup! Jukněte na naše... arr3Výprodej horských kol FELT. Sleva 20 %!Sleva 20 % na vybrané modely horských kol FELT. Vyberte si nového mazlíka za skutečně skvělou cenu.... arr3Odrážedla pro kluky i holky!Stylová dětská odrážedla KELLYS 2018! ...

KONTAKTY

Kočí 41 s.r.o.
č.p. 41, 538 61 Kočí u Chrudimi
tel: +420 776 666 770
tel: +420 776 666 720
obchod@okolokola.cz
IČO: 01946242
DIČ: CZ01946242

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

ANKETA

Co je pro Vás při výběru elektrokola nejdůležitější?

Kapacita baterie a dojezd Kapacita baterie a dojezd 36% Umístění motoru zadní/středový Umístění motoru zadní/středový 27% Cena elektrokola Cena elektrokola 10% Značka / výrobce elektrokola Značka / výrobce elektrokola 28%

ZBOŽÍ V AKCI


O NÁS » Recenze našich zákazníků

Níže naleznete recenze od našich zákazníků z nezávislého portálu Heureka.cz.

Děkujeme Vám, našim zákazníkům, za Vaše recenze, které nám pomáhají zpříjemnit Vám nakupování na našich e-shopech.

Hezký den Vám přeje Váš tým www.okolokola.cz

Přidáno: 08.07.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Každopádně doporučuji.

Pro:

Online chat, ve kterém mi rovnou poradili s vyberem. Dodání dle domluvy, komunikace přes e-mail bezproblémová, zabalené tak, že se kolu skutečně nemohlo při přepravě nic stát.

 

Přidáno: 28.06.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Na základě kladných recenzí,nízké ceně+seřízení kola a doprava zdarma,jsem si vybrala tento obchod.Kolo přišlo v krabici s otvorem na boku krabice,vyčnívala hřídelka předního kola,poškozená nebyla,tudíž se mi zdálo vše v pořádku,myslela jsem,že takto bylo kolo odesláno.Po otevření krabice jsem zjistila výrazně poškrábaný blatník,nezabalen,jen tak vložen do krabice a poškrábaný sponou,kterou byla uzavřena krabice,nafoceno,kladná reakce přes e-mail od obchodu,stačí blatník odeslat,pošlou jiný.Druhý den manžel kolo vydělal z krabice,zjistil,že kolo není vůbec seřízeno,zadní kolo vyfouklé,ale navíc přeskříplá lanka od přehazovačky a brzdy,podotýkám,že lanka byla vedena vnitřkem krabice.Telefon nikdo nebral,nicméně opět kladná e-mailová reakce,kolo zaslat zpět,kolo jsem tedy lépe zabalila,odeslala,s tím,že žádám proplatit náklady na poštovné ve výši 222,-kč,a kolo nové,již seřízené,doklad o poštovném poslala e-mailem,obvyklý postup.Kolo obchodu přišlo v pondělí,v úterý mi pan Vladimír volal,že si prohlížel krabici a že je poškozená,tudíž jsem měla reklamaci uplatňovat u české pošty,nicméně mi velice vyjdou vstříc a ještě ten den odešlou jiné kolo,náklady na poštovné proplatí,ale musím doklad zaslat poštou,e-mailem je nedostačující,tudíž jsem doklad odeslala,přihodila další za doporučený dopis a čekala a čekala,ve čtvrtek už jsem to nevydržela a volala,nedovolala,na e-mail v pátek reakce,kolo ten den odesláno,v pondělí přišlo vzorně zabaleno,nepoškozeno,částečně seřízeno,ale i s e-mailem,kde jsem nařčená,že po obchodu požaduji proplácet poštovné,při tom,mi tolik vyšli vstříc.Závěr-strašně by mně zajímalo,kde pan Vladimír nabil jistotu,že jsem krabici převzala poškozenou,jedině tak,že tu krabici před odesláním viděl a takto poslal.Z toho,jak mu krabice došla ode mne nemůže soudit,nakolik jsme krabici poškodili mi u balení,a podle fotek,co chtěli zaslat,reklamaci okamžitě uznali,nikde zmínka,že za přeskříplá lanka může otvor v krabici,z které vyčnívala hřídel předního kola,poškození se stalo vlivem nedostatečného zabalení kola o čemž svědčí druhá zásilka s kolem,které bylo zabaleno,obaleno úplně jinak.I když všechno dopadlo ke spokojenosti mého syna,obchod nedoporučuji,nenechám se urážet a poštovné za doporučený dopis ve výši 45,-kč byl pro obchod velmi zatěžující a neproplacen.

Pro:

Výborná e-mailová komunikace,vyšli mi vstříc s odeslání m kola,objednáno 4.6.doručeno 13.6.2018,tak jak jsem potřebovala

Proti:

Na telefonní číslo není možné se dovolat,arogance při řešení problému,nedodržení podmínek ze strany obchodu

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den Marie,
děkuji za Vaši recenzi, i když plně nechápu její poselství. Naše firma si zakládá na dobrém jméně a přístupu k zákazníkům. To je ostatně vidět i v recenzích hodnotitelů před Vámi. Víte, i my nejsme všemocní a prostě část odpovědnosti musí někdy převzít zákazník. Zde jste všechno "hodila" na nás a odmítala se tím zabývat a to není fér. Proto o to víc nechápu Vaši recenzi.
A nyní k problému: od nás kolo odešlo v pořádku. Pokud Vám přišlo poškozené, musíte zásilku reklamovat u dopravce. Krabice evidentně nesla známky silného poškození při nešetrné přepravě. V tom případě musí zákazník reklamovat zásilku u dopravce. To jste neudělala a reklamovala zásilku u nás (chápu, je to jednodušší, ale tím pádem už si náhradu za řádně pojištěnou zásilku u přepravce nevymůžeme a platíme to ze svého..).
I přes to jsme se rozhodli vyjít Vám nad rámec našich povinností vstříc a kolo Vám vyměnili. Na naše náklady. Dokonce jsme se rozhodli Vám i proplatit nemalé náklady na zaslání kola zpět k nám. Opět nad rámec našich povinností. A když jsme Vás požádali o zaslání dokladu za přepravu kola, který musíme mít do našeho účetnictví v originále, což jistě chápete, tak mě osobně zarazil požadavek na další platbu za poštovné za onen lístek... To už bylo na mě moc, nezlobte se. Nešlo o 45,- Kč, ale o princip.
Hezký den Vám přeje Vladimír za www.okolokola.cz
p.s. na všech číslech jsme na firmě v pracovní době k zastižení, ale sezóna je plném prudu, takže pokud se nedovoláte hned, zavolejte za chvilku, nebo zavoláme na změškané volání my :-)
 

Přidáno: 24.06.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlost,ceny,profesionalita,montáž kola zdarma

 

Přidáno: 15.06.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlost, dobrá komunikace.

 

Přidáno: 28.05.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Úžasný přístup!:-)i v sezóně jsme objednanou kolobezku měli rychle smontovanou a při osobním vyzvednutí nám paní se vším ochotně pomohla,vysvětlila.obsloužila.Kdyby v každém obchodě byl tak ochotný personál,to by se nakupovalo!Určitě jsme tam nebyly naposledy

 

Přidáno: 28.05.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Výborná odezva při nevhodně objednaném příslušenství

 

Přidáno: 25.05.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

jsem velice spokojená

 

 

Přidáno: 22.05.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Vstřícné jednání,výborná komunikace.Kolo dodáno dle požadavku dříve než bylo v objednávce.

 

 

Přidáno: 22.05.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlost
Cena
Profesionalita

 

Přidáno: 20.05.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Vše v nejlepším pořádku, doporučuji!!