Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.
       

NOVINKY

arr3HIT dne 13.12.2018!!!Máme pro Vás Vánoční slevy na jízdní kola zn. Beany, určená pro všechny dětské i juniorské... arr3Ty nejlepší dárky pro cyklisty a cyklisty.Pokud objednáte do 17/12 Vánoce stíháme :-)   ... arr3Kvalitní a bezpečná dětská kola za příznivou cenu?Tak to je LEADER FOX! Dětská kola z Českých Budějovic už mnoho let dělají radost malým i velkým... arr3Sáňky a boby umřely... Jsou tu ZIPFY! Všichni milovníci zimy a sněhu se konečně dočkali - CHUMELÍ! Máte na čem jezdit? Chcete být na... arr3Koloběžky KOSTKA se slevou jako hrom!Oblíbené, krásné a technicky dokonalé koloběžky KOSTKA slaví 20 let na trhu! Oslavte s námi krásné...

KONTAKTY

Kočí 41 s.r.o.
č.p. 41, 538 61 Kočí u Chrudimi
tel: +420 776 666 770
tel: +420 776 666 720
obchod@okolokola.cz
IČO: 01946242
DIČ: CZ01946242

ANKETA

Co je pro Vás při výběru elektrokola nejdůležitější?

Kapacita baterie a dojezd Kapacita baterie a dojezd 36% Umístění motoru zadní/středový Umístění motoru zadní/středový 27% Cena elektrokola Cena elektrokola 10% Značka / výrobce elektrokola Značka / výrobce elektrokola 27%

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 219 Kč (9 EUR)
do košíku:
naše cena 160 Kč (6 EUR)
do košíku:

O NÁS » Recenze našich zákazníků

Níže naleznete recenze od našich zákazníků z nezávislého portálu Heureka.cz.

Děkujeme Vám, našim zákazníkům, za Vaše recenze, které nám pomáhají zpříjemnit Vám nakupování na našich e-shopech.

Hezký den Vám přeje Váš tým www.okolokola.cz

Přidáno: 12.12.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Výborná komunikace a rychlost dodání!!!

 

 

Přidáno: 26.11.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Koupil jsem to, co jsem potřeboval za velmi výhodné ceny.

 

 

Přidáno: 16.11.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Výborná komunikace, rychlé dodání, kolo super...

 

 

Přidáno: 15.11.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Ochota :-), spolehlivost, rychlá reakce na mé dodatečné požadavky k objednávce :-)

Proti:

No nic, to je jasný :-)

 

Přidáno: 02.11.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Šíře sortimentu, přívětivé ceny.

 

 

Přidáno: 20.10.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Proti:

Velká vzdálenost obchodu od bydliště, kvůli servisu. Jinak nic.

 

Přidáno: 23.09.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Zrovna tady měli to, co jsem jinde nenašla.

 

 

Přidáno: 03.08.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Perfektní obchod, skvělá komunikace, která je důkazem zájmu o zákazníka. Máme odsud již druhé kolo a odrážedlo, vše v pořádku, rychlé dodání, prostě skvělé služby a fajn ceny. V sezóně briskní dodání smontovaného kola.Vřele doporučuji!

Pro:

Velký sortiment a perfektní komunikace, která se v dnešní době již u všech eshopů nenosí a není vůbec samozřejmostí jako zde.

 

Přidáno: 31.07.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychlé vyřízení objednávky,doručeno v pořádku

 

Přidáno: 27.07.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

jsem velmi spokojen

 

 

Přidáno: 08.07.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Každopádně doporučuji.

Pro:

Online chat, ve kterém mi rovnou poradili s vyberem. Dodání dle domluvy, komunikace přes e-mail bezproblémová, zabalené tak, že se kolu skutečně nemohlo při přepravě nic stát.

 

Přidáno: 28.06.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Na základě kladných recenzí,nízké ceně+seřízení kola a doprava zdarma,jsem si vybrala tento obchod.Kolo přišlo v krabici s otvorem na boku krabice,vyčnívala hřídelka předního kola,poškozená nebyla,tudíž se mi zdálo vše v pořádku,myslela jsem,že takto bylo kolo odesláno.Po otevření krabice jsem zjistila výrazně poškrábaný blatník,nezabalen,jen tak vložen do krabice a poškrábaný sponou,kterou byla uzavřena krabice,nafoceno,kladná reakce přes e-mail od obchodu,stačí blatník odeslat,pošlou jiný.Druhý den manžel kolo vydělal z krabice,zjistil,že kolo není vůbec seřízeno,zadní kolo vyfouklé,ale navíc přeskříplá lanka od přehazovačky a brzdy,podotýkám,že lanka byla vedena vnitřkem krabice.Telefon nikdo nebral,nicméně opět kladná e-mailová reakce,kolo zaslat zpět,kolo jsem tedy lépe zabalila,odeslala,s tím,že žádám proplatit náklady na poštovné ve výši 222,-kč,a kolo nové,již seřízené,doklad o poštovném poslala e-mailem,obvyklý postup.Kolo obchodu přišlo v pondělí,v úterý mi pan Vladimír volal,že si prohlížel krabici a že je poškozená,tudíž jsem měla reklamaci uplatňovat u české pošty,nicméně mi velice vyjdou vstříc a ještě ten den odešlou jiné kolo,náklady na poštovné proplatí,ale musím doklad zaslat poštou,e-mailem je nedostačující,tudíž jsem doklad odeslala,přihodila další za doporučený dopis a čekala a čekala,ve čtvrtek už jsem to nevydržela a volala,nedovolala,na e-mail v pátek reakce,kolo ten den odesláno,v pondělí přišlo vzorně zabaleno,nepoškozeno,částečně seřízeno,ale i s e-mailem,kde jsem nařčená,že po obchodu požaduji proplácet poštovné,při tom,mi tolik vyšli vstříc.Závěr-strašně by mně zajímalo,kde pan Vladimír nabil jistotu,že jsem krabici převzala poškozenou,jedině tak,že tu krabici před odesláním viděl a takto poslal.Z toho,jak mu krabice došla ode mne nemůže soudit,nakolik jsme krabici poškodili mi u balení,a podle fotek,co chtěli zaslat,reklamaci okamžitě uznali,nikde zmínka,že za přeskříplá lanka může otvor v krabici,z které vyčnívala hřídel předního kola,poškození se stalo vlivem nedostatečného zabalení kola o čemž svědčí druhá zásilka s kolem,které bylo zabaleno,obaleno úplně jinak.I když všechno dopadlo ke spokojenosti mého syna,obchod nedoporučuji,nenechám se urážet a poštovné za doporučený dopis ve výši 45,-kč byl pro obchod velmi zatěžující a neproplacen.

Pro:

Výborná e-mailová komunikace,vyšli mi vstříc s odeslání m kola,objednáno 4.6.doručeno 13.6.2018,tak jak jsem potřebovala

Proti:

Na telefonní číslo není možné se dovolat,arogance při řešení problému,nedodržení podmínek ze strany obchodu

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den Marie,
děkuji za Vaši recenzi, i když plně nechápu její poselství. Naše firma si zakládá na dobrém jméně a přístupu k zákazníkům. To je ostatně vidět i v recenzích hodnotitelů před Vámi. Víte, i my nejsme všemocní a prostě část odpovědnosti musí někdy převzít zákazník. Zde jste všechno "hodila" na nás a odmítala se tím zabývat a to není fér. Proto o to víc nechápu Vaši recenzi.
A nyní k problému: od nás kolo odešlo v pořádku. Pokud Vám přišlo poškozené, musíte zásilku reklamovat u dopravce. Krabice evidentně nesla známky silného poškození při nešetrné přepravě. V tom případě musí zákazník reklamovat zásilku u dopravce. To jste neudělala a reklamovala zásilku u nás (chápu, je to jednodušší, ale tím pádem už si náhradu za řádně pojištěnou zásilku u přepravce nevymůžeme a platíme to ze svého..).
I přes to jsme se rozhodli vyjít Vám nad rámec našich povinností vstříc a kolo Vám vyměnili. Na naše náklady. Dokonce jsme se rozhodli Vám i proplatit nemalé náklady na zaslání kola zpět k nám. Opět nad rámec našich povinností. A když jsme Vás požádali o zaslání dokladu za přepravu kola, který musíme mít do našeho účetnictví v originále, což jistě chápete, tak mě osobně zarazil požadavek na další platbu za poštovné za onen lístek... To už bylo na mě moc, nezlobte se. Nešlo o 45,- Kč, ale o princip.
Hezký den Vám přeje Vladimír za www.okolokola.cz
p.s. na všech číslech jsme na firmě v pracovní době k zastižení, ale sezóna je plném prudu, takže pokud se nedovoláte hned, zavolejte za chvilku, nebo zavoláme na změškané volání my :-)
 

Přidáno: 24.06.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlost,ceny,profesionalita,montáž kola zdarma

 

Přidáno: 15.06.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlost, dobrá komunikace.

 

Přidáno: 28.05.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Úžasný přístup!:-)i v sezóně jsme objednanou kolobezku měli rychle smontovanou a při osobním vyzvednutí nám paní se vším ochotně pomohla,vysvětlila.obsloužila.Kdyby v každém obchodě byl tak ochotný personál,to by se nakupovalo!Určitě jsme tam nebyly naposledy