Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.
       

NOVINKY

arr3Kvalitní dětská kola se slevou 26%? Jukněte!Neojblíbenější model dětského kola od českého výrobce Leader Fox! Máme kolo pro nejmenšího cyklistu,... arr3Špičkové elektrokolo se slevou 7.000,- Kč!Neváhejte a pořiďte si špičkové krosové elektrokolo se slevou 7.000,- Kč. V nabídce je verze jak pro... arr3Čupr kolo pro školáka? Máme!Krásné dětské kolo Leader Fox 24" pro chlapce i dívky! A jako vždy ke každému kolu od nás máte... arr3Hit dne 21.10.2019!!! Kellys CRISTY 30 2019 (28") rám M dámské Nyní za Super cenu 13.000,- Kč ( původní...

ANKETA

Co je pro Vás při výběru elektrokola nejdůležitější?

Kapacita baterie a dojezd Kapacita baterie a dojezd 38% Umístění motoru zadní/středový Umístění motoru zadní/středový 25% Cena elektrokola Cena elektrokola 13% Značka / výrobce elektrokola Značka / výrobce elektrokola 24%

O NÁS » Recenze našich zákazníků

Níže naleznete recenze od našich zákazníků z nezávislého portálu Heureka.cz.

Děkujeme Vám, našim zákazníkům, za Vaše recenze, které nám pomáhají zpříjemnit Vám nakupování na našich e-shopech.

Hezký den Vám přeje Váš tým www.okolokola.cz

Přidáno: 19.09.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Všetko dopadlo ok, bike dorazil cca 4dni. Akurat ziadna info o odoslaní takze kurier pred dvermi bol prekvapko.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkujeme za Váš nákup u nás a za Vaši recenzi. Emaily a SMS s informací o odeslání zásilky odesílá dopravce standardně a automaticky. Zde je bohužel problém s doručením na Slovensko, kdy si přepravce neumí předat data slovenskému partnerovi a zákazníka informovat o doručení. Bohužel to nyní nelze nijak nastavit. Hezký den, Vladimír za www.okolokola.cz
 

Přidáno: 19.09.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

sortiment
ceny
vstřícnsot

Proti:

použití Č.pošty jako dopravce

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den děkuji za Vaši recenzi. K té poště: díky přepravě, kterou nám zajišťuje Česká pošta máme daleko méně reklamací na dopravu, než s DPD a PPL, takže naše zkušenost je odlišná. Ale je to o lidech, když je doručovatel hlupák, tak bude hlupák u pošty i u PPL... :-). Hezký den, Vladimír za www.okolokola.cz
 

Přidáno: 19.09.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

S obchodem je výborná komunikace a domluva při řešení problému způsobeným dopravcem

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, moc děkujeme za Vaši recenzi a těšíme se na další shledání na našem e-shopu. Hezký den, Vladimír za www.okolokola.cz
 

Přidáno: 17.09.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

komunikace,ochota, prostě super

Pro:

super komunikace

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, díky moc za Vaši recenzi, vynasnažíme se být ještě lepší! :-). Hezký den, Vladimír za www.okolokola.cz
 

Přidáno: 13.09.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Vstřícné jednání při telefonické objednávce (paní Sůrová) a stejně vstřícné telefonické jednání o závadě na dodaném zboží. (p. Koutský) Viz níže - odstavec s dotazem na kvalitu dopravy zboží.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi, velmi si toho vážíme! Hezký den a ať to jezdí! Vladimír za www.okolokola.cz
 

Přidáno: 01.09.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Spolehlivost, rychlost, kvalita

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkujeme za Vaši krásnou recenzi a přejeme hezký den, Vladimír za www.okolokola.cz
 

Přidáno: 24.07.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

v pohodě

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,
děkujeme za nákup i hodnocení a přejeme krásné letní dny.
Kristýna za www.okolokola.cz
 

Přidáno: 23.07.2019

Ověřený zákazník

  •  kvalita komunikace

Vše ok,komunikace i následné převzetí zboží.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,
děkujeme za nákup i milé hodnocení a budeme se těšit někdy příště.
Kristýna za www.okolokola.cz
 

Přidáno: 19.07.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Kolo s dostupností "do 2 dnů" jsem musel po týdnu urgovat. Nakonec ho dodali s jinou barvou ráfků než na fotografiích a řekli, že to není jejich chyba, že to musím na své náklady vrátit a oni mi případně vrátí peníze nebo vymění za jiné.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi, i když nás nepotěšila. Rádi Vám odrážedlo vyměníme za jiné. U drobností, jako jsou doplňky (v tomto případě ráfky), výrobci mění někdy konfiguraci, což bohužel nemůžeme ovlivnit....
Hezký den, Vladimír za www.okolokola.cz
 

Přidáno: 18.07.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Nakupoval jsem zde poprvé a vše proběhlo naprosto perfektně,za což tímto zpětně děkuji.

Pro:

Perfektní jednání.Udělal jsem chybu v objenávce a prodejce vše hladce vyřešil.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,
děkujeme za Váš nákup a hodnocení. Vaše kladná recenze nás moc potěšila.
Kristýna za www.okolokola.cz
 

Přidáno: 11.07.2019

Ověřený zákazník

  •  kvalita komunikace

Obchod mohu vřele doporučit.

Pro:

Dobré ceny
Rychlé vyřízení

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,
děkujeme za nákup i milé hodnocení a budeme se těšit někdy příště.
Kristýna za www.okolokola.cz
 

Přidáno: 03.07.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Nevím o žádné nevýhodě.

Pro:

Rychlé jednání, skvělá komunikace, zboží bylo doručeno velice rychle.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkujeme za nákup a milé hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojený.
Kristýna za www.okolokola.cz
 

Přidáno: 01.07.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Obchod dodržel co slíbil.Kolo přišlo perfektně zabalené a složené i seřízené. Jen jsem domontoval přední kolo,řídítka a pedály.Jsem velice spokojen.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,
děkujeme za nákup a skvělé hodnocení, přeji mnoho šťastných kilometrů.
Kristýna za www.okolokola.cz
 

Přidáno: 28.06.2019

Ověřený zákazník

  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Již několikátý nákup u profesionálů - vždy bez problémů

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,
děkujeme za nákup i milé hodnocení a budeme se těšit někdy příště.
Kristýna za www.okolokola.cz
 

Přidáno: 17.06.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Dobrá komunikace
Doručení včas
Ochotný personál

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,
moc děkujeme za pochvalu - těší nás, že jste byl s nákupem spokojen.
Přejeme hezké letní dny
Kristýna za www.okolokola.cz