Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.
       

NOVINKY

arr3Hit dne 22.01.2019!!! Cyklistické láhve Pells!!! Za super cenu od 79,- Kč!!! U nás najdete kvalitní příslušenství,... arr3Sáňky a boby umřely... Jsou tu ZIPFY! Všichni milovníci zimy a sněhu se konečně dočkali - CHUMELÍ! Máte na čem jezdit? Chcete být na... arr3Koloběžky KOSTKA se slevou jako hrom!Oblíbené, krásné a technicky dokonalé koloběžky KOSTKA slaví 20 let na trhu! Oslavte s námi krásné...

KONTAKTY

Kočí 41 s.r.o.
č.p. 41, 538 61 Kočí u Chrudimi
tel: +420 776 666 770
tel: +420 776 666 720
obchod@okolokola.cz
IČO: 01946242
DIČ: CZ01946242

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 1 349 Kč (54 EUR)
do košíku:
naše cena 2 175 Kč (87 EUR)
do košíku:
naše cena 249 Kč (10 EUR)
do košíku:

ANKETA

Co je pro Vás při výběru elektrokola nejdůležitější?

Kapacita baterie a dojezd Kapacita baterie a dojezd 38% Umístění motoru zadní/středový Umístění motoru zadní/středový 26% Cena elektrokola Cena elektrokola 11% Značka / výrobce elektrokola Značka / výrobce elektrokola 25%

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 549 Kč (22 EUR)
do košíku:
naše cena 539 Kč (22 EUR)

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas firmě Kočí 41 s.r.o., se sídlem Kočí 41, Kočí u Chrudimi 538 61, IČ 01946242, zapsaná u Krajského soudu v Hradci Králové, oddíl C, vložka 32507, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru COMMERCE MEDIA (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura BESTETO (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů