Vážení zákazníci, omlouváme se za dočasné komplikace s příjezdem k naší prodejně způsobené výstavbou kanalizace v naší obci. Nebojte se projet zákazem vjezdu, příjezd k prodejně je povolen. Kliknutím na tuto lištu se vám zobrazí mapa příjezdu k prodejně a v obci vás nasměrují orientační cedule. Prodejna je i autem bez problému dostupná a v plném provozu! Děkujeme za pochopení. Váš tým okolokola.cz
Novinky
12.05.2022
Solidní horské kolo za dobrou cenu?
Našli jste ho! Více o modelu PELLS RAZZER ZERO 2021 se dozvíte ZDE. číst celé
06.05.2022
Až do konce května ke každému kolu zakoupenému na naší kamenné prodejně přilba ZDARMA!
Po celý květen ke každému kolu či elektrokolu zakoupenému na naší kamenné prodejně přilba ZDARMA! U dětských kol ZDARMA přilba v hodnotě do 500,- Kč ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Chci zasílat nabídkový leták

.. a už mě neutečou žádné akce a novinky!

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas firmě Kočí 41 s.r.o., se sídlem Kočí 41, Kočí u Chrudimi 538 61, IČ 01946242, zapsaná u Krajského soudu v Hradci Králové, oddíl C, vložka 32507, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru COMMERCE MEDIA (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura BESTETO (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz