Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.
       

NOVINKY

arr3Nové modely elektrokol 2020 jsou skladem!Právě jsme naskladnili nové modely elektrokol pro rok 2020! Mrkněte na to, že nová kolekce... arr3Dětské kolo lehké jako pírko? To je nový Amulet pro rok 2020!Dlouho očekáváné modely dětských kol Amulet jsou tu! Dětská kola Amulet patří mezi nejlehčí dětská... arr3Být vidět a vidět je základ!Při jízdě na kole je důležité mít pořádné osvětlení! V tomto období je tma už opravdu brzdy, pořiďte... arr3Kvalitní dětská kola se slevou 26%? Jukněte!Neojblíbenější model dětského kola od českého výrobce Leader Fox! Máme kolo pro nejmenšího cyklistu,... arr3Špičkové elektrokolo se slevou 7.000,- Kč!Neváhejte a pořiďte si špičkové krosové elektrokolo se slevou 7.000,- Kč. V nabídce je verze jak pro... arr3Hit na víkend 15.-17.11.2019!!! Naskladnění nových cyklistických přileb zn. Extend pro všechny věkové kategorie,... arr3Čupr kolo pro školáka? Máme!Krásné dětské kolo Leader Fox 24" pro chlapce i dívky! A jako vždy ke každému kolu od nás máte...

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

ANKETA

Co je pro Vás při výběru elektrokola nejdůležitější?

Kapacita baterie a dojezd Kapacita baterie a dojezd 39% Umístění motoru zadní/středový Umístění motoru zadní/středový 25% Cena elektrokola Cena elektrokola 13% Značka / výrobce elektrokola Značka / výrobce elektrokola 24%

ZBOŽÍ V AKCI


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas firmě Kočí 41 s.r.o., se sídlem Kočí 41, Kočí u Chrudimi 538 61, IČ 01946242, zapsaná u Krajského soudu v Hradcu Králové, oddíl C, vložka 32507 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů